8 Ekim 2008

son aday kadro

bosna hersek ve estonya maçları için açıklanan ilk kadroyu burada duyurmuştuk. fakat bu sezon sakatlıklarla boğuşan türk futbolu milli takım düzeyinde de baltalandı. ilk aşamada gökhan gönül, gökhan zan, gökhan ünal, gökdeniz karadeniz ve emre belözoğlu, daha sonra mide rahatsızlığı dolayısıyla mehmet topuz kadrodan çıkarıldı. yerlerine önce yusuf şimşek sonra da turgay bahadır eklendi. turgay'ın daha önceden iki kez avusturya milli takımında oynamasından dolayı fifa'nın kendisini kabul etmemesi üzerine kadro tekrar yenilendi ve yerine serkan balcı dahil edildi. 24 kişiye düşürülen son kadro şu şekilde :

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Savunma oyuncuları: Uğur Boral (Fenerbahçe), Serdar Kurtuluş (Beşiktaş), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ceyhun Gülselam, Serkan Balcı (Trabzonspor), İbrahim Kaş (Getafe), Çağlar Birinci (Denizlispor)

Orta saha oyuncuları: Kazım Kazım (Fenerbahçe), Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Yusuf Şimşek (Bursaspor), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Caner Erkin (CSKA Moskova)

Hücum oyuncuları: Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Batuhan Karadeniz (Beşiktaş), Mehmet Yıldız (Sivasspor)


pazar günü oynadığı lig maçını ağrılar içinde tamamlayan arda turan, dünkü antrenmanda alt baldırında zorlanma görülen ayhan akman ve sakatlığı nükseden sabri sarıoğlu'nun tedavilerine ise devam ediliyor.


11 Ekim 2008 cumartesi saat 21:00'da beşiktaş inönü stadında oynanacak maçın bilet fiyatları ise şu şekilde açıklandı :

Kapalı Alt: 44,00 YTL
Kapalı Üst: 44,00 YTL
Numaralı: 66,00 YTL
VIP Alt: 66,00 YTL
VIP Üst: 66,00 YTL
Eski Açık: 22,00 YTL
Yeni Açık: 22,00 YTL

Hiç yorum yok: