14 Şubat 2009

Bitsin Artık Bu Galatasaray Düşmanlığı !!

Bildiğimiz gibi son günlerde Galatasaray Yönetimi ile Federasyon arasında bitmek bilmeyen bir gerilim var. Galatasaray Yönetimi Lincoln'ün gördüğü ikinci kartta kural hatası olduğunu iddaa ediyor. Hızlı oyuna başlayan futbolcunun top oyuna girdikten sonra topu kesmesinde herhangi bir faul yok, kart ise hiç yok. Galatasaray Yönetimi bu duruma haklı olarak itiraz ettiğinde Federasyon daha itirazı incelemeden önyargı ile maçta kural hatası yok açıklamasını yapıyor.
Hadi bunu Federasyonun inadı olarak değerlendiriyorum sineye çekiyorum. Spor yazarlarımıza ne demeli? Galatasaray Yönetimi yenilginin faturasını hakeme kesmek istiyormuş. Önünüzde kural kitabı duruyor be kardeşim! Lincoln'ün atılmasının maçın gidişatını değiştirmeyeceğini, Galatasaray'ın zaten maçı haketmediğini söyleseler de, Lincoln oynasaydı maçın sonucunun ne olacağını hepsi çok iyi bilseler de, sadece Galatasaray'ı karalamak amacıyla saçmalayıp, Federasyon yalakalığı yapmaktan kendilerini alamayıp sürekli Adnan Polat'ı eleştirip duruyorlar.
Özhan Canaydın'ın aşırı efendiliğine alıştıkları için Adnan Polat'ın tepkisini biraz garipsiyorlar ama yıllardır Aziz Yıldırım; hakarete varan açıklamalar yaparken, her maçtan sonra hakemlere nerdeyse söverken nerdeydiniz?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne bu fanatiklik ya ayıp arkadaşım senin yaptığın. Böyle de olmaz ki, tarafsız olamadınız gitti. Yiyip bitirecek sizi bu taraflı olmak. Ne biçim blog yazarısınız siz anlamadım ki. Futbolun güzelliği tarafsız olmaktadır hede hödö falan filan.

Galatasarayımızın hakkını aramak da suç oldu anasını satıyım.