5 Şubat 2009

Antipatik

Bülent Uygun başarılı bir antrenör mü sorusuna cevabım evet olabilir ama bu Bülent Uygun ve Sivasspor'un antipatik bir takım olduğu gerçeğini değiştirmez. Kazandığı her maçtan sonra takımın bütün oyuncuları bütün televizyon kanallarına röportaj vererek ilgiye ne kadar muhtaç olduklarını gösteriyorlar zaten. Bülent Uygun kendine "General" diyebilecek kadar yüzsüz durumda. Fatih Terim çakmalığı hepimizin gözüne çarpmıştır mutlaka ama Fatih Terim kendine "İmparator" demedi hiçbir zaman. Ayrıca her fırsat bulduğunda yüce Türk Halkı , Kutsal Türk Toprakları gibi ifadeleri kullanarak milliyetçi olduğunu hepimize göstermeye mi çalışıyor ne... Ek olarak çok kıro olduğu gerçeğini de belirtmek gerekiyor Bülent Uygun için. Ancak Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ne kadar şeker bir insan olduğunu da bildiğim için belirtmem gerekir.
Biraz da teknik analiz yapmak gerekir tabi ki. Türkiye liginde üst sıraları zorlamanın çok zor bir iş olmadığını Beşiktaş takımından anlıyoruz. Vasat kadrosuna rağmen ismi sayesinde yıllardır 3. ve 2.likler elde etmeyi başardı. Defansı geride tutup, ileride de top tutabildiğiniz zaman iş yaparsınız bu ligde. Sivasspor'un yaptığı da tam olarak bu. Geriden şişirip, ortasahayı ileri çıkararak gol arıyorlar. Topu şişiremedikleri zaman ne olduğunu Arda Turan gayet iyi gösterdi. İstanbul'da hiç şansları yok bu tarz futbolla. Yine de Süper Lig'de başarılı olmayı başarabildikleri için tebrik ediyorum ama Bülent Uygun'u sevmiyorum.

4 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Bülent Uygun ve Sivasspor bana da çok antipatik geliyor. Ama oynadıkları oyun neyse, iyi yapıyorlar. Evet, belki göze hoş gelen iyi bir futbol oynamıyorlar ama kapasiteleri bu. Son Galatasaray maçında kapanmadılar, fena da oynamadılar. Ama Kewell, Lincoln varken bu kadar öne çıkarak oynayabilirler miydi, kocaman bir soru işareti.

Bülent Uygun yoluna susarak devam etse hepimiz rahat edeceğiz ama hiç sanmıyorum..

Adsız dedi ki...

Bülent Uygun nedense Galatasaraylılara antipatik geliyor hep.Bu Fenerbahçenin eskigol kralı olmasından kaynaklanmasın. Fenerbahçenin eski futbolcusu değil Galatasarayın eski futbolcusu olsaydı konusmaları bu kadar antipatik gelirmiydi.Hiç sanmıyorum...

Adsız dedi ki...

Sen hiç sanmamaya devam et Adsız arkadaş. Fatih Terim, Hakan Ünsal ve benzerlerinden nasıl nefret ettiysek Bülent Uygun'dan da öyle nefret ediyoruz.

neverLander ® dedi ki...

ağzına sağlık chao. adsız yorum bırakıp gitmeyi maharet sananlara gitsin bu.