4 Aralık 2008

4-3

Denizlispor iki haftadır ilginç sonuçlar alıyor. Golsüz geçen 12. haftada 4-3'lük Bursaspor galibiyetiyle tüm dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. Maç sırasında 2-0 öne geçmiş, bu üstünlüğü koruyamamış, maç 3-2'ye gelmiş, son olarak Denizlispor attığı 2 golle maçı kazanmıştı. Özetlerden takip ettiğimiz kadarıyla, son derece keyifli bir maç oynanmıştı Denizli'de.
13. haftada ise Eskişehir deplasmanına gitti Denizli. Henüz maçın 25. dakikasında Eskişehir gibi zor bir deplasmanda 3-0 öne geçmeyi başarmıştı Denizlispor. Buna rağmen, 90. dakikada tabelada bambaşka bir skor yazıyordu, Eskişehirspor maçı 4-3 kazanmıştı. Yine özetlerden izlediğimiz kadarıyla Youla'nın muhteşem oyunu, taraftarın desteğiyle birleşince, bu imkansız gibi gözüken geri dönüş gerçekleşmişti. Ayrıca Youla 90. dakikada attığı golle, Eskişehirspor'a son dakikada 3. maçını kazandırmış oldu. Rıza Çalımbay-Youla ilişkisi ilk defa bu kadar sağlam meyveler veriyor.
Denizlispor'da ise çok önemli sorunlar var. Zira iki maç üst üste 2-0 ve 3-0'dan rakibinin geri dönmesine izin veren bir takımın, motivasyon problemi var demektir. Yaşanacak olası bir teknik direktör değişikliği, kanımca bu sezon Turkcell Süper Lig'deki ilk gerekli teknik direktör değişikliği olacaktır.
Ayrıca Denizlispor forveti Daryl Roberts'a da dikkat çekmek lazım. Sezonu +12 golle tamamlaması sürpriz olmaz. İlginç tarzı ile dikkat çekmesi de uzun sürmeyecektir. Seneye Denizlispor'dan daha iyi bir takımda oynayacağını tahmin ediyorum...

Hiç yorum yok: