18 Eylül 2008

kurt kocadı mı?

"acaba noldu, bıraktı mı" diye düşünürken özbekistan'a gitti rivaldo. 2 senelik kontrata 10 milyon euro civarında bi para aldığı söyleniyor ki, bu yaşta bundan daha aşağısına o lig çekilmezdi. hadi ligi de geçtim, çoluk çocuğunun eğitimi bahanesiyle türkiye'ye gelmeyen futbolcuları düşündükçe içim yanıyor.

fc bunyodkor aslında çok da yabancı bir takım değil dünya medyasına. 2005'te kuruvchi adıyla ve 16,000 kişilik stadıyla kurulan takım temmuz 2008'de samuel etoo'ya göz koymasıyla dünya spor medyasına bomba gibi düştü. her ne kadar istediklerini alamasalar da, barcelona'yla bir hazırlık maçı ve nou camp'ta antrenman gibi seçenekleri koparabilmişlerdi. bunun üstünden çok geçmeden kulüp ismini fc bunyodkor olarak değiştirdiler.

bu kadarı da yetmemiş olacak ki, bu kadar yeni bir takım için iyi bir atılım sayılabilecek rivaldo transferiyle tekrar ses getirdiler. rivaldo'nun o kalitede bir ligde hala iyi işler yapabildiği 2 maçta 3 gol istatistiğinden belli. ama önemli olan, bunun devamı gelecek mi?


yoksa kurt, özbek ligi için bile kocamış mı?

Hiç yorum yok: