7 Eylül 2008

Fergie ve City


Manchester United'ın ezeli rakibi City, Arap iş adamları tarafından satın alındı. Bu olaydan sonra, İngiliz medyasında mikrofonlar Manchester United'ın teknik direktörü Sir Alex Ferguson'a döndü. Fergie bu olay hakkında şöyle bir açıklama yaptı: "Endişelenmiyorum. Zaten çok iyi bir kadromuz var ve bunu geliştirmek için uğraşıyoruz, biz kendi işimize bakmalıyız. Futbolda her zaman rekabet vardır. Son yıllarda rakibimiz Chelsea idi, ondan önce Arsenal vardı. Rakiplerimiz kim olursa olsun onlarla mücadele edeceğiz. Rakibimizin kim olduğu veya nereden geldiği hiçbir şeyi değiştirmez." diyor İskoç teknik adam.

Fergie, City'nin teknik direktörü, aynı zamanda kendisinin de eski öğrencisi Mark Hughes'la ilgili bir soruya şöyle cevap veriyor: "Genç bir menejer için tüm bunlar çok zor olmalı. Onu birkaç maça göre yorumlamak yanlış olur, çünkü kendini bambaşka bir ortamda buldu."
City'nin Ocak'taki transfer döneminde Cristiano Ronaldo için astronomik bir teklif yapmaya hazırlanması içinse çok onur kırıcı tek kelimelik bir cevabı var Ferguson'ın: "Konuşabilirler..."

Hiç yorum yok: