10 Ocak 2009

Yeter Yıldırım Demirören !

İlk yarının tamamlanmasından itibaren Bursaspor'lu tecrübeli oyuncu Yusuf Şimşek'in adı Trabzonspor'la anılmaya başlanmıştı. Geldi dediler, gelecek dediler, gelmedi dediler.. Dün ise şok olmuş bir şekilde baktık ki Yusuf Şimşek Beşiktaş'a 1.5 senelik imzayı atmış. Bu ani değişikliğin sebebini Beşiktaş kanadı "Bursaspor ile Trabzonspor'ın anlaşamadığı anda biz bu transferi gerçekleştirdik." diye açıkladı. Bu sportmenliğe sığar mı sığmaz mı ben anlayamadım ama o kısmını boşverelim bu transferin.

Delgado geldiğinde Yusuf'u ne yapacak Beşiktaş? Gerçi Yıldırım Demirören'e pek de uzak olmayan transferler bunlar. Ertuğrul Sağlam bu tür transferlere gücü yettiği kadar karşı çıkmaya çalışıyordu, onu da göndermeyi başaran Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli gibi futbol adına başarıya tok, pek fazla hedefi kalmayan bir teknik direktörü de yanına alarak Beşiktaş'ı içten içe çöküşe sürüklüyor. Böyle giderse Beşiktaş'ın 3.büyüklüğü de kalmayacak birkaç sene içerisinde. Beşiktaş taraftarının haklı sitemini, "Yeter !! Yıldırım Demirören" diye haykırışlarını anlamamak mümkün değil bu transferden de sonra.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Mustafa Denizli'nin başarıya tok olduğunu söylemek mümkün değil gibi gözüküyor eğer kendisinin demeçleri dinlenilirse...Onun dışında yazıya katılmamak mümkün değil tabi ki fakat Yusuf ve Delgado'yu aynı anda yeterli verimde kullanmak başarılırsa eminim Beşiktaş kanadı bu transferden en iyi şekilde yararlanır fakat bu da zor gözükmekte..

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
this arrival can be good in order to give some rest to Delgado.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

neverLander ® dedi ki...

juan abi beşiktaş'ı takip ediyor. hey yavrum hey.

dinlendirin delgado'yu deseydin dinlendirirdik yahu =)