19 Ocak 2009

Kocaelispor Nereye - #2

Şu postta anlatmıştık Kaan Dobra'nın birkaç gün süren Kocaelispor teknik direktörlük macerasını... Kocaelispor'un ciddi sorunları olduğu, bu sorunları çözmeden ligde kalmasının zor olduğundan bahsetmiştik. Son olaylar bu tezimizi destekler nitelikte. Parasını alamadığını iddia eden Kocaelispor futbolcusu Volkan Bekiroğlu federasyona başvurup sözleşmesini feshettirmiş.
Yine gün içinde belki de takımın elinde avucunda kalan tek tanınmış oyuncu Serhat Akın ile Bursaspor'un ilgilenmekte olduğu açıklandı. Bu transferin de birkaç gün içinde sonuçlanması kimse için sürpriz olmaz.
Sezonun ortasında yabancılarını kaybeden Kocaeli, tüm ümitlerini devre arasında alınacak kaliteli yabancılara bağlamıştı. Bu yabancıların boş bir umut olduğu çoktan anlaşıldı, artık eldeki son kaliteli futbolcularını kaybetmemeye çalışıyorlar. Kendi adıma Turkcell Süper Lig'e çıkışına bu kadar sevindiğim bir kulübün bağıra bağıra küme düşüşünü izlemek çok acı veriyor. Bir kere daha sormak lazım: Kocaeli nereye gidiyor?

Hiç yorum yok: