14 Ocak 2009

Inter 3 - 1 Genoa

Dün İtalya Kupası'nda Giuseppe Meazza'da karşılaştı Inter ile Genoa. Genoa'nın maçın henüz 20. dakikasında 10 kişi kalması, beklenenin aksine Genoa'nın hırsını arttırdı. Mecburen 10 kişi Inter'i kendi sahasında karşılayan Genoa, şansının ve 35 yaşındaki kaleci Scarpi'nin muhteşem kurtarışlarıyla maçın son çeyreğine kadar kalesinde gol görmemeyi başardı. Fakat 75. dakikada Adriano'nun kafayla attığı gol, Genoa için herşeyin bitişinin habercisi gibiydi.
Herşeye rağmen pes etmeyen Genoa, 79'da Marco Rossi'nin muhteşem şutuyla beraberliği yakaladı. Bu golden sonra maç boyunca yanında oturttuğu Ibrahimovic'i oyuna alan Mourinho, bunun meyvelerini uzatma dakikalarında toplayacaktı. Zira maç boyunca Genoa'nın yanında olan şans faktörü, maçın normal süresinin 1-1 tamamlanmasını sağladı.

Uzatmalarda ise işini daha fazla şansa bırakmak istemeyen bir Ibra vardı sahada. 100. dakikada Zlatan'ın ceza sahasının dışından sert şutunu sektiren kaleci Scarpi, belki de maç boyunca tek hatasını yapıyor, bu da skor tabelasının 2-1'e gelmesini sağlıyordu.
104. dakikada ise, Zlatan futbolseverlere güzel bir gol izletmek istedi. Aşağıda videosu bulunduğu için, golü anlatıp sürprizini kaçırmak istemiyorum, fakat Mourinho'nun 'Ben ve takımım Zlatan'a aşığız.' sözüne hak veriyorsunuz.
3. gol ile birlikte rahatlayan Inter'in maçı rölantiye almasıyla, keyifli bir maç sona ermiş oldu. Futbolseverlere de Zlatan'ın golünü tekrar tekrar izlemek düştü.


Inter Vs Genoa - Zlatan Ibrahimovic Goal *INCREDIBLE* - Click here for the most popular videos

Hiç yorum yok: